Άρθρα

2.000 ευρώ στο ταμείο του “Ορίζοντα” από το event στο εστιατόριο “Μπουράκης”

2 Απριλίου, 2019

Το ποσό των 2.000 ευρώ συγκεντρώθηκε και παραδόθηκε στον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”, από την οικογένεια Μπουράκη.

Η γνωστή ταβέρνα στα Κουνουπιδιανά, γιόρτασε τα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της με ένα event που πραγματοποιήθηκε, με τα γνωστά πεντανόστιμα πιάτα και τον Βαλεντίνο να ανεβάζει το κέφι με αγαπημένα τραγούδια!

Όλα τα έσοδα από την βραδιά των γενεθλίων, δόθηκαν στον Σύλλογο “Ορίζοντας”. Εκ μέρους του Συλλόγου, η κα Μαρία Βουράκη είπε στο zarpanews.gr“Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια Μπουράκη για αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία, ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα βρεθούν κι άλλοι να τους μιμηθούν. Ευχόμαστε πολλά πολλά χρόνια ακόμα η οικογένεια Μπουράκη να συνοδεύει τις βραδινές μας και τις μεσημεριανές μας εξόδους και να είναι καλά που σκέφτηκαν να διαθέσουν τα έσοδα στον Ορίζοντα. Όπως γνωρίζετε, ο Ορίζοντας στηρίζει παιδιά και ενήλικες με νεοπλασματικές ασθένειες και εμείς στηριζόμαστε στους Χανιώτες που μας βοηθάνε τόσα χρόνια”.

Για την πρωτοβουλία αυτή, ο κ. Ανδρέας Μπουράκης είπε: “Αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια λειτουργίας μας με ένα μεγάλο event και να δωρίσουμε όλα μας τα έσοδα για έναν καλό σκοπό, βοηθώντας τον Σύλλογο «Ορίζοντας» που με τη σειρά του βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στην χαρά μας αυτή, αλλά κυρίως ευχαριστούμε τον “Ορίζοντα” που δέχτηκε να μας τιμήσει με την παρουσία του”.