Μη κατηγοριοποιημένο

Ελάτε μαζί μας σε ένα ξεχωριστό masterclass κρασιού με πολύ αγαπημένα κρασιά Naoussa Barolo Etna!

23 Δεκεμβρίου, 2023

🍇Ελάτε μαζί μας σε ένα ξεχωριστό masterclass κρασιού με πολύ αγαπημένα  κρασια Naoussa Barolo Etna! 🍷

Ανακαλύψτε τις πλούσιες και περίπλοκες γεύσεις αυτών των εκλεκτών κρασιών που παράγονται σε τρεις εμβληματικές περιοχές κρασιού. Από τους καταπράσινους αμπελώνες της Νάουσας στην Ελλάδα, μέχρι την περίφημη περιοχή Barolo στην Ιταλία και τις ηφαιστειακές πλαγιές της Αίτνας στη Σικελία, κάθε κρασί αφηγείται μια μοναδική ιστορία.

📅 Ημερομηνία: 28/12/2023

⏰ Ώρα: 21:30

📍 Τοποθεσία: Bourakis Restaurant 

Κατά τη διάρκεια αυτού του masterclass, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να μάθετε για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του σταφυλιού Ξινόμαυρο Νάουσας, του σταφυλιού Barolo’s Nebbiolo και των γηγενών ποικιλιών που καλλιεργούνται στην Αίτνα από τον Αλέξανδρο Κατσικανδαράκη W.S.E.T 3.

Ο έμπειρος και πολύ ταξιδεμένος  Αλέξανδρος θα σας καθοδηγήσει στη γευσιγνωσία, μοιράζοντας πληροφορίες για τη διαδικασία οινοποίησης, το terroir και τα ζεύγη φαγητών. 

Είτε είστε λάτρης του κρασιού είτε είστε περίεργοι αρχάριοι, αυτό το masterclass είναι ιδανικό για όποιον θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και την εκτίμησή του για αυτά τα εξαιρετικά κρασιά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων! Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, απλά στείλτε μας DM ή καλέστε στο 2821064254‼️

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτό το οινικό ταξίδι μαζί σας. Στην υγειά σας! 🥂